SICAK GELİŞME!!! Çocuk istismarcısını, hırsızlık olayları ele verdi

Tarih: 21 Eylül 2021 Salı 14:22

Mersin’de, çocuğun cinsel istismarı başta olmak üzere birçok suçtan aranan şüpheli yakalandı.

Mersin’de, çocuğun cinsel istismarı başta olmak üzere birçok suçtan aranan şüpheli yakalandı.

Mersin'de, 4 hırsızlık olayının şüphelisi olarak yakalanan O.I.'nın, çocuğun cinsel istismarı başta olmak üzere birçok suçtan arandığı ortaya çıktı. Emniyette sorgulanan 'suç makinesi' sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Kent merkezindeki Kültür, Barış, Mezitli Yenimahalle ve Menderes mahallelerinde farklı tarihlerde meydana gelen hırsızlık olaylarını çözmek için harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Şüphelinin O.I. olduğunu tespit eden polis, zanlıyı kısa sürede yakalayıp gözaltına aldı. 

Yapılan Ulusal Yargı Portalı (UYAP) sorgusunda şüphelinin 'suç makinesi' olduğu ortaya çıktı. Çocuğun cinsel istismarı başta olmak üzere, konut dokunulmazlığının ihlali, hırsızlık ve mala zarar verme gibi suçlardan çok sayıda kaydının olduğu belirlenen O.I. emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi. 


Etiket: mersin, hırsız, çocukistismarı, asayiş,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA