MESİAD, Adıyaman’daki yatırım sahalarını gezdi

Tarih: 21 Eylül 2021 Salı 12:46

Gölbaşı Belediye Başkanı İskender Yıldırım’ın daveti üzerine Adıyaman’a giden MESİAD Yönetim Kurulu, kentin iş dünyası ve yerel yönetimleri ile bir araya gelerek, yatırım sahalarını inceledi.

Mersin Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (MESİAD) Yönetim Kurulu geçtiğimiz hafta sonu Adıyaman’a 2 günlük inceleme gezisinde bulundu. Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin başkanlığında Adıyaman’a hareket eden MESİAD heyeti ilk olarak Gölbaşı Belediye Başkanı İskender Yıldırım ile bir araya gelerek Gölbaşı Organize Sanayi Bölgesi’ni inceledi.

“GÖLBAŞI GELECEK YILLARIN PARLAYAN YILDIZ İLÇESİ OLACAKTIR"
Gölbaşı’nın Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu’nun batıya açılan kapısı olduğunu söyleyen MESİAD Başkanı Hasan Engin, “Gölbaşı demiryolu, karayolları ve limanlara yakınlığı ile önemli bir merkezdir. Organize Sanayi Bölgesi tekstil ve mutfak gereçleri üretimi ile öne çıkan, yatırımcıların ilgisini çeken Gölbaşı, turizm potansiyeli ile gelecek yılların parlayan yıldız ilçesi olacaktır" dedi.

Gölbaşı Belediye Başkanı İskender Yıldırım ise MESİAD’ı ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, "İş dünyasının kentimize yatırım yapması için daha önce çeşitli temaslar kurmuştuk, geçtiğimiz yıl ziyaret ettiğimiz MESİAD Başkanı Hasan Engin ve yönetim kurulu ilçemizi ziyaret ederek, çeşitli bilgiler aldılar. İlçemizi tanıtarak görünürlüğünü ve potansiyelini öne çıkarmaya devam edeceğiz. Belediye olarak kentimize yatırım yapmaya gelecek vatandaşlarımıza elimizden gelen her kolaylığı sağlamaya çalışacağız" diye konuştu. 

YEREL YÖNETİMLER İLE GENİŞ KAPSAMLI TOPLANTI
Daha sonra Adıyaman’a geçen MESİAD heyeti; Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut, Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Uslu, Samsat Belediye Başkanı Halil Fırat ve Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı ile bir araya geldi. İpek Yolu Kalkınma Ajansı Uzmanı Yavuz Turan yaptığı sunumla bölgenin ekonomisi ve yatırımları hakkında bilgi verdi.


Etiket: mersin, mesiad, adıyaman, gölbaşı, hasanengin,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA