Seçer: 1 milyara yakın borç ödedik

Tarih: 10 Eylül 2021 Cuma 16:39

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 2,5 yılda yaklaşık 1 milyarlık borç ödediklerini söyledi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Eylül ayı Meclis toplantısında konuşan Başkan Seçer, Büyükşehir Belediyesi’nde partili ve yakınlarının işe alındığı iddiaları üzerine, “Bakın ben ‘istediğimi çalıştırırım’ demiyorum. ‘İster kızımı, ister oğlumu, ister yeğenimi çalıştırırım’ demiyorum. Böyle bir hakkım falan filan yok. Bu ahlaken doğru bir yaklaşım değil. Bunu ben yapamam” dedi.

Geçen dönemdeki Meclis’e atıfta bulunan Başkan Seçer, “Geçen dönemden burada Meclis üyelerimiz var. Cumhuriyet Halk Partisi’nin Meclis üyeleri var, o dönemin il başkanı var. Maşallah güzel trafik polisliği yapılmış kimseye ‘Dur’ denmemiş. Gelene ‘Geç’, gidene ‘Geç’. Kimse dememiş ki ‘bu kadar parayı ne yapıyorsun?’ 2018’in 12’nci ayında geçtiğimiz döneme 175 milyon lira para kullandırıp bir firmaya ödeten Meclis’tir geçtiğimiz Meclis. Maşallah bu dönemki Meclis, bizim gözümüzü açtırmıyor” ifadelerini kullandı.

Başkan Seçer, geçmiş dönemden kalan ve 2.5 yılda 1 milyar liraya yakını ödenen borçlara ilişkin olarak da, “Vahap Seçer geriden kalan borçları ödeyecek. Sadece banka borcu 1 milyar 561 milyon lira. 1 milyar liraya yakın para ödedim. Bu yıldan sonra rahatlıyorum çok şükür. Ben 1 milyar liraya neler yapmazdım? Erdemli’yi daha da ihya ederdim. Anamur’u, Tarsus’u, Çamlıyayla’yı, Mut’u, Gülnar’ı, Silifke’yi; her tarafa yol yapardım” ifadelerini kullandı.


Etiket: Mersin, Büyükşehir, Vahap Seçer, Borç,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA