Büyükşehir, Lamos Köprüsü’nde son dokunuşları yapıyor

Tarih: 2 Eylül 2021 Perşembe 16:35

Büyükşehir Belediyesi’nin Erdemli ilçesi Limonlu Çayı üzerinde yapımına başladığı Lamos Köprüsü çalışmalarında sona gelindi.

Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi,Erdemli ilçesi Limonlu Çayı üzerinde yapımına başladığı Lamos Köprüsü ve bağlantı yolu çalışmalarında sona geldi. Ekipler, yakında açılması planlanan köprüde asfalt döküm aşamasını da tamamladı.

KÖPRÜ ULAŞIMI KOLAYLAŞTIRIYOR

Yeni yapılan köprü sayesinde Limonlu Mahallesi’nden Kayacı Vadisi’ne ulaşım kolaylaştı. Bölgedeki seralarda üretim yapan çiftçiler de ürünlerini hasarsız bir şekilde pazara ulaştırma imkanı buldu. Büyükşehir, asfalt dökümünün ardından son dokunuşları yaparak açmaya hazırlandığı köprüyü, yaptığı bağlantı yolu sayesinde D-400 Karayolu ile birleştirdi.

LAMOS KÖPRÜSÜ YAKINDA HİZMETE AÇILACAK

Lamos Köprüsü’nün yapımında 4 bin metreküp taş duvar, 86 adet forekazık, 5 bin metreküp zayıf zemin taş dolgu, 800 metre oto korkuluk, 1500 ton sıcak asfalt kullanıldı. Bu kapsamda800metrelik kaldırım, elektrik ve aydınlatmaları, altyapı ve yağmur suyu çalışmaları da tamamlandı. Köprü yakında hizmete açılacak.

 


Etiket: mersin, haber, büyükşehir,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA