Pompeiopolis plajına engelli rampası kuruldu

Tarih: 25 Ağustos 2021 Çarşamba 11:13

Pompeiopolis plajına yapılan rampayla, engelli vatandaşlar denize daha rahat ulaşacak.

Mezitli Belediyesi ekipleri, engelli vatandaşların denize girebilmelerini kolaylaştırmak amacıyla, Soli Pompeiopolis plajına engelli rampası yerleştirdi. 

İlçede yaşayan vatandaşların daha rahat ve hijyenik şartlarda denize girmesi için Milli Emlak Müdürlüğü'nden 5 ayrı noktayı kiralayarak çalışmalara başlayan Mezitli Belediyesi, sahillerde yeni uygulamalara imza atmaya başladı. Ücretsiz şemsiye, şezlong ve duşlar koyarak Viranşehir Pompeiopolis plajında özel aile bölümü oluşturan Mezitli Belediyesi, bölgeye bir de engelli rampası yerleştirdi. 

Yaz döneminde güvenli plajlar oluşturduklarını dile getiren Belediye Başkanı Neşet Tarhan, "Bir süredir yaptığımız farklı düzenlemelerle plajlarımızı vatandaşlarımızın daha iyi şartlarda kullanımına sunduk. Çok önemli geri dönüşler aldık. Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda plajlarımızı daha iyi hale getirmek için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Kiraladığımız 5 ayrı noktada duş, şezlong, şemsiye gibi ücretsiz hizmetler sunarken, görevliler yerleştirerek asayiş ve temizlik açısından da güvenli plajlar oluşturduk. Aileleriyle birlikte denize girmek isteyen vatandaşlarımıza da özel ücretli bölüm oluşturarak, bazı ayrıcalıklı hizmetler sunmaya başladık. Büfe hizmetinin yanı sıra, giyinme ve duş kabinleriyle plajları diledikleri gibi kullanabiliyorlar. Mezitli halkı her şeyin en iyisine layık" dedi.


Etiket: mersin, mezitli, mezitlibelediyesi, neşettarhan, pompeiopolis, plaj, engellirampası,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA