Çukurova ilk hafta Kayseri deplasmanında

Tarih: 25 Ağustos 2021 Çarşamba 10:35

ÇBK, KBSL’nin ilk maçında, deplasmanda Bellona Kayseri Basketbol’a konuk olacak.

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi 2021-2022 sezonu için kuralar çekildi. Mersin temsilcisi Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK), ilk maçını deplasmanda Bellona Kayseri Basketbol ile oynayacak.

İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu'ndaki fikstür çekimine, ligde mücadele edecek olan 14 kulübün yöneticileri katıldı. ÇBK'yı ise İdari Menajer Erkan Dinçay temsil etti. 16 Ekim'de başlayacak ligin çekilen fikstür sonucuna göre ilk hafta deplasmanda Bellona Kayseri Basketbol ile karşılaşacak olan Mersin ekibi, ligin 4'üncü haftasında Galatasaray'ı konuk edecek, 5'inci hafta ise Galatasaray deplasmanına gidecek. Ligin güçlü takımlarından Beşiktaş da 11'inci haftada Mersin'e gelecek. 

Tören sonrası fikstürü değerlendiren Dinçer, "Lig, Türkiye Kupası ve EuroCup'ı kazanmak için iddialı bir ekip kurduk. Sezon boyunca oynayacağımız tüm maçları kazanarak 3 kulvarı da domine etmek istiyoruz. Bunu başarabilecek güçte ve tecrübedeyiz. Mersin'i en iyi şekilde temsil etmek için sezonun ilk hava atışını heyecanla bekliyoruz" dedi. 


Etiket: mersin, çukurovabasketbolkulübü, çbk, erkandinçay,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA