Akdeniz’de Yaz Akşamları çok farklı

Tarih: 24 Ağustos 2021 Salı 12:29

Akdeniz’de Yaz Akşamları etkinlikleri kapsamında düzenlenen Tamay Özaltun konseri, renkli görüntülere sahne oldu.

Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün 'Akdeniz'de Yaz Akşamları Bir Başka Oluyor' sloganıyla organize ettiği etkinlikler kapsamında düzenlenen Tamay Özaltun konseri, izleyicilerden tam not aldı.

Mersin Millet Bahçesi'nde yaklaşık 2 saat boyunca sahnede kalan Tamay Özaltun birbirinden güzel şarkılarıyla muhteşem bir performans sergilerken, şarkılara eşlik eden vatandaşlar ise gönüllerince eğlendi. Akdeniz Belediyesi'nin yaz etkinliklerinde bulunmaktan dolayı oldukça mutlu olduğunu dile getiren Özaltun; "Son dönemde keyif aldığım en güzel konserlerden biri oldu. Bizleri destekleyen Sayın Başkan Mustafa Gültak'a ve tüm ekibine çok teşekkür ediyorum. En yakın zamanda yeniden görüşmeyi çok isterim" dedi.

Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, organizasyon kapsamında yazlık sinema gösterimleri ve konserlerin devam edeceğini bildirirken, çocuklar için de çeşitli faaliyetlerin olacağı müjdesini verdi.


Etiket: mersin, akdeniz, akdenizbelediyesi, mustafagültak, tamayözaltun, konser, milletbahçesi,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA