Kızıltan, ekonomik güç vurgusu yaptı

Tarih: 24 Ağustos 2021 Salı 10:42

MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan, Mersin Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Ayhan Kızıltan, "Gazeteciler ve basın kuruluşları kendi ayaklarında durabilirse çok daha tarafsız, çok daha doğru ve gerçek haber yapıp halkın doğrulara ulaşmasını sağlar" dedi.

Kızıltan, Mersin Gazeteciler Cemiyeti’nin (MGC) yeni binasını ziyaret ederek, cemiyet başkanı Kaya Tepe ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Basının özgür ve tarafsız olması için ekonomi alanında güçlü olması gerektiğinin altını çizen Kızıltan, "Televizyon, radyo ve gazeteler olmazsa, olup biten birçok şeyi öğrenemeyeceğiz. Bunun için basına elimizden geldiğince destek olmamız lazım. Basının kendi ayakları üzerinde durması gerekiyor. Gazeteciler ve basın kuruluşları kendi ayaklarında durabilirse çok daha tarafsız, çok daha doğru ve gerçek haber yapıp halkın doğrulara ulaşmasını sağlar. Tüm gazetecileri zor şartlar altında, bu zor mesleği icra ettikleri için kutluyorum. Türkiye’nin sesi, kulağı, gözü olmaya devam etsinler. Halkımızı aydınlatıp haberdar etsinler" diye konuştu.

MGC Başkanı Tepe ise Kızıltan'ı ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, yeni binanın kazandırılmasına büyük katkı sağlayan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak ile Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan'a teşekkür etti. 


Etiket: mersin, mtso, ayhankızıltan, mgc, mersingazetecilercemiyeti, mersinticaretvesanayiodası, rüstemkayatepe, haber,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA