Gözne’ye pazaryeri yapılacak

Tarih: 23 Ağustos 2021 Pazartesi 15:25

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Gözne’ye modern bir pazaryeri yapılacağını müjdeledi.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, vatandaşın beklentilerini karşılamak için yoğun çaba gösterdiklerini söyledi. Yılmaz, bu kapsamda Gözne'ye modern bir pazaryeri kazandıracaklarını kaydetti. 

Başkan Yılmaz; Milletvekili Baki Şimşek, önceki dönem Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ve beraberindeki heyetle, Gözne ile Ayvagediği mahallelerini ziyaret etti. Vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Yılmaz, "Dünya farklı bir dönemden geçiyor. İki senedir pandemiyle uğraşıyoruz ve orman yangınlarımız oldu. Bunlara rağmen Toroslar Belediyesi olarak dimdik ayaktayız. Birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun inşallah. Göreve geldiğimiz günden beri asfalt, kilit parke yol ve kaldırım çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hamit Tuna başkanımızdan güzel bir Toroslar devir aldık. Daha da güzel hale getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Toroslar, potansiyeli yüksek, gelişmeye açık bir ilçe. Potansiyeli kapasiteye, kapasiteyi performansa çevirmek bizim görevimiz. İlçemize olan ilgi ve talep her geçen gün daha da artıyor. Gözne Mahallemize bir pazar yeri kazandıracağız inşallah. Vatandaşımızın önceliği, bizim önceliğimizdir. Sizler için en iyisini yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Milletvekili Şimşek ise "Yaylalarımızdaki alt yapı çalışmaları tamamlandığında Başkanımız Atsız Afşın Yılmaz'ın buradaki üst yapı çalışmalarını çok güzel yapacağına şüphemiz yok. Bugüne kadar yaptığı hizmetlerle fazlasıyla gösteriyor" diye konuştu. 


Etiket: mersin, toroslarbelediyesi, atsızafşınyılmaz, gözne,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA