Kural tanımaz motosikletlilere ceza yağdı

Tarih: 23 Ağustos 2021 Pazartesi 14:25

Mersin’de kurallara uymayan 179 motosiklet sürücüsüne 84 bin 169 TL para cezası kesildi.

Mersin genelinde 579 motosiklet ve sürücüsünü denetleyip kural ihlali yapan 179 sürücüye 84 bin 169 TL para cezası kesen polis, evrakları eksik olan 11 motosikleti ise trafikten men etti.

İl emniyet müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre; trafik kazalarını önlemek, sürücü ve yolcuların trafik güvenliğini arttırmak, sürücülerin kural, yasak ve kısıtlamalara uygun şekilde motosiklet kullanmalarını sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdüren Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, kent merkezi ve ilçelerde kurulan çevirme noktalarında 579 motosiklet sürücüsünü durdurdu.

Kask, ehliyet, muayene ve zorunlu trafik sigortası denetimi gerçekleştiren polis, kural ihlali yapan 179 sürücüye toplam 84 bin 169 TL para cezası uyguladı. Evrakları eksik olan 11 motosiklet ise trafikten men edildi.

Denetimlerin sıklaştırılarak devam edeceği belirtildi.


Etiket: mersin, trafik, trafikcezası,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA