4’üncü çevreyolunda çalışmalar hız kazandı

Tarih: 19 Ağustos 2021 Perşembe 12:12

Mersin’de açılması ile kent trafiğini önemli ölçüde rahatlatacat olan 4’üncü çevreyolunda çalışmalar hızlandı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi ekiplerince 4'üncü çevreyolu çalışmalarına hız verildi. İlk etapta 34'üncü cadde ile Vali Hüseyin Aksoy Caddesi arasında kalan 4 kilometrelik yola son dokunuşlar yapılıyor.

2020 yılı sonunda 4'üncü çevreyolu çalışmalarına başlayan büyükşehir belediyesi, kente kesintisiz yeni bir güzergah kazandırıyor. İlk etapta bin 700 metre uzunluğundaki mevcut 17'inci cadde’yi iyileştiren ekipler, caddenin doğu ve batı istikametinde ise toplam bin 550 metre uzunluğunda yeni yol açtı. Batıda 32 ile Nevit Kodallı Caddesi arasında 950, doğuda ise İsmet İnönü Bulvarı ile Vali Hüseyin Aksoy Caddesi arasında 600 metrelik yol açma çalışması gerçekleştiren ekipler, 34 ve 32'nci caddeler arasında yer alan güzergahta da çalışma yürüttü.

4'üncü çevreyolu vatandaşlara geniş, konforlu ve kesintisiz bir güzergahta rahat bir ulaşım imkanı sağlayacak. Doğuda Vali Hüseyin Aksoy Caddesi’nden başlayıp 4'üncü çevreyolunun batı istikametine doğru seyredecek bir araç, kesintisiz bir şekilde 34'üncü caddeye varabilecek. Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi’nin ilk etap çalışmalarında son dokunuşlarını yaptığı 4 kilometrelik yolda, ilerleyen günlerde Park ve Bahçeler Dairesi ile Ulaşım Dairesi de çalışmalara başlayacak.


Etiket: mersin, mersinbüyükşehirbelediyesi, çevreyolu,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA