Orman Mühendisi Oğuz Avşar Aydın’ın cenazesi toprağa verildi

Tarih: 16 Ağustos 2021 Pazartesi 16:44

Kahramanmaraş’taki orman yangınına müdahale için Adana’dan kalkan Beriev 200 tipi yangın söndürme uçağında bulunan 8 mürettebattan biri olan Adana Orman Bölge Müdürlüğü’nde görevli Orman Mühendisi Oğuz Avşar Aydın(48) ’ın cenazesi memleketi olan Mersin’in Mut ilçesinde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Adana'dan cenaze aracıyla gece ilçeye getirilen Oğuz Avşar Aydın(48) 'ın cenazesi Mut Devlet Hastanesi morguna konuldu. Türk Bayrağına sarılı tabut sabah hastaneden alınarak, Merkez Güllük Mahallesi'ndeki baba ocağına helallik alınmak için getirildi. Cenaze daha sonra konvoy eşliğinde cenaze namazının kılınacağı Şehit Eyüp Kahraman Camisi önünde hazırlanan katafalka konuldu.

Oğuz Avşar Aydın'ın cenaze törenine; Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Fatih Mersin Valisi Ali İhsan Su, Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey, ilçe Kaymakamı Fatih Erdoğan, Belediye Başkanı Volkan Şeker, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ahmet Kemal Balcı, Emniyet Müdürü Zafer Şenocak,  
eşi Hacer Aydın, çocukları Bahadır ve Bilge, annesi Emine, babası Salih Aydın ile vatandaşlar katıldı. Cenazeye katılan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, aileye taziyede bulundu.
Mersin İl Müftüsü Şaban Kondi'nin kıldırdığı cenaze namazının ardından Oğuz Avşar Aydın'ın cenazesi Mut Şehir Mezarlığı Şehitlik Bölümünde gözyaşları arasında toprağa verildi.


Etiket: mersin, haber, oğuaz, avşar, aydın


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA