Barodan yangınzedelere yardım eli

Tarih: 16 Ağustos 2021 Pazartesi 13:49

Mersin Barosu’na kayıtlı avukatların düzenlediği kampanyada yangınzedeler için toplanan yardımlar, Aydıncık ilçesine ulaştı.

Mersin Barosu’nun, orman yangını mağdurları için başlattığı yardım kampanyasında avukatların desteğiyle toplanan ihtiyaç malzemeleri, Aydıncık’ta ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Toplanan kıyafet, gıda ve temel ihtiyaç malzemeleri, Baro Başkanı Gazi Özdemir, Başkan Yardımcısı Kazım Yüksel, yönetim kurulu üyesi ve Silifke temsilcisi Onur İslim tarafından Aydıncık’taki vatandaşlara teslim edildi. Heyet vatandaşların taleplerini de dinledi. 

Baro Başkanı Özdemir, "Kampanyamıza destek veren meslektaşlarımıza, toplanan yardımların araçla ihtiyaç sahibine ulaşmasını sağlayan Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyorum. Bu zorlu günleri birlik içerisinde aşacağımıza inanıyorum. Yaralarımızın tez zamanda sarılmasını temenni ediyor, vatandaşlarımıza bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" dedi.


Etiket: mersin, mersinbarosu, gaziözdemir, ormanyangını, aydıncık,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA