Mersin’den yangın bölgesine yardım eli

Tarih: 3 Ağustos 2021 Salı 11:21

Mersin’in itfaiyecileri, yangın söndürme çalışmalarına destek olmak için Antalya ve Muğla’ya doğru yola çıktı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'nda görevli 15 personel, Muğla ve Antalya’da devam eden yangın söndürme çalışmalarına destek vermek için 9 araçla yola çıktı. 

Konuya ilişkin açıklama yapan İtfaiye Dairesi Şube Müdürü Figen Kahraman, Mersin’de 4 gün süren orman yangınlarında soğutma çalışmalarının başladığını belirterek, "Muğla ve Manavgat’ta hala devam etmekte olan yangınlara takviye amaçlı olarak yardıma gideceğiz. Ekip olarak tam donanımla tecrübeli personelimiz orada yardımcı olacaklar. Biliyorsunuz en çok canı yanan illerden birisi olduk. 100’den fazla evimiz yandı, 91 personel ve 47 araçla itfaiye olarak Mersin ilimizdeki yangınlarda yardımcı olduk; canı yanan vatandaşların evlerinin söndürülmesinde, hayvanların kurtarılmasında yardımcı olduk. Şimdi de Muğla ve Manavgat’ta yardımcı olmak için arkadaşlarımız gidecekler" dedi. 

15 kişilik ekip, 3 grup halinde çalışmalara destek verecek.


Etiket: mersin, mersinbüyükşehirbelediyesi, antalya, manavgat, ormanyangını, muğla, haber, mersinhaber,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA