Toroslar’da yangın nöbeti

Tarih: 1 Ağustos 2021 Pazar 13:22

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, zabıta ekiplerinin ormanlık alanlarda yangın nöbeti tuttuğunu söyledi.

Mersin'de Toroslar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, orman yangınlarının önüne geçilmesi amacıyla ilçe enelindeki orman, piknik ve sit alanlarında nöbet tutuyor.

Akdeniz Bölgesi başta olmak üzere ülkenin birçok kentinde orman yangınları sürüyor. Yangınla mücadele ekiplerine büyük bir özveriyle destek olan vatandaşlar da alevlerin söndürülmesi için büyük çaba sarfediyor. Birçok bölgede halk, yeni yangınların çıkmaması için orman yollarında devriye geziyor. Toroslar Belediyesi'ne bağlı Zabıta Müdürlüğü ekipleri de ilçe genelindeki orman, piknik ve sit alanlarında yangın nöbeti tutuyor. 

Tedbiri elden bırakmadıklarını ifade eden Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, "İlçemizdeki orman, piknik ve sit alanlarımızda inceleme ve denetim yaparak olası yangınlara karşı tedbiri elden bırakmıyoruz. Ormanlar, bizim oksijenimiz. Hemşehrilerimizden yeşil anlarda her zamankinden daha fazla dikkatli olmalarını ve ateş yakmamalarını istiyoruz. Yaraları hep birlikte saracağız" dedi.


Etiket: mersin, ormanyangını, toroslar, toroslarbelediyesi, atsızafşınyılmaz, yangınnöbeti,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA