DJ Akman’ın yeni klibi yayında

Tarih: 27 Temmuz 2021 Salı 12:54

Arabesk-rap müziğin sevilen sesi Dj Akman, yeni şarkısı ’Yanıyorum’u hayranları ile buluşturdu.

Besteleriyle arabesk-rap müziğin ünlü ismi Dj Akman'ın, Dj F-One (Fatih Türköz) ile düet yaptığı yeni şarkısı 'Yanıyorum' müzikseverlerle buluştu. Şarkıya çekilen klip ise dijital platformlarda yayınlandı. 

Söz ve müziği kendisine ait olan parçanın aranjörlüğünü de üstlenen Dj Akman, şarkısının klip çekimlerini Hollanda'nın Shiedam, Rotterdam ve  Kjkduin kentlerinde, Hassani Production yönetmenliğindeki 15 kişilik ekiple tamamladı. Klibin özellikle YouTube'da yayınlanmasının ardından yaptıkları yorumlarda düşüncelerini belirten Akman hayranları, sanatçının müzik piyasasının içinde kalarak zirveyi zorlamasını istedi. 

Müzik sektöründe birlik ve beraberliğin sağlanamadığını ifade eden Dj Akman, "Bu iki konunun kişilerden çok uzak olması nedeniyle birçok başarılı iş harcanıyor. Ben de artık hiç kimseden destek beklemiyor, yolumda tek başıma yürüyorum. İlk yıllarımda yediğim kazıkları unutmadım ve bu beni daha güçlü kıldı. Bir Türk olarak arabesk yaradılışımızda var. Hangi müzik tarzını yaparsak yapalım, o acıyı sözlerde ve melodilerde duymak istiyoruz. Duyuran da başarıyı yakalıyor. Amacım star olmak değil, başarılı olmak" dedi.


Etiket: mersin, arabeskrap, djakman, akman, yanıyorum, djfone, fatihtürköz,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA