Yenice, yeni yüzüne kavuşuyor

Tarih: 16 Temmuz 2021 Cuma 13:04

Tarsus Yenice’de yol yapım ve onarım çalışmaları devam ediyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin Tarsus Yenice Mahallesi'ndeki kaldırım, refüj bordür ve asfalt yenileme çalışmaları sürüyor.

Yenice’den doğu-batı aksında geçen ve yaklaşık 2 bin 900 metre uzunluğunda bulunan Atatürk Bulvarı üzerinde, kaldırım yenileme, refüj bordür taş yenileme, yağmursuyu tahliye sisteminin revize edilmesi ve yıpranmış asfalt zeminin sökülmesinin ardından, sıcak asfaltla yeniden kaplama faaliyetlerine başlandı. Kaldırım yenileme faaliyetleri uygulanan Uğur Mumcu Caddesi ve Sıtkı Baba Caddeleri’nde de önümüzdeki günlerde sıcak asfaltla kaplama yapılacak. 

Ekipler bugüne kadar Tarsus Duatepe ile Gözlükule mahallelerinin sınırını oluşturan Adile Hala Caddesi’nde, Mithatpaşa Mahallesi Tataristan Caddesi’nde, Anıt Mahallesi Zafer Caddesi’nde ve Altaylılar Mahallesi’ndeki 02110 sokak üzerinde, Eski Ömerli Mahallesi’nde bulunan İstiklal Caddesi’nde standartlara uygun şekilde kaldırım yenileme ve ardından sıcak asfaltla kaplama işlemini yerine getirdi. Ayrıca Fahrettinpaşa Mahallesi’ndeki Cemal Gürsel Caddesi’nde zemin düzenlemenin ardından asfaltlama yapan ekipler, bağlı mahallelerde de cadde yenileme çalışmaları devam ediyor.


Etiket: mersin, tarsus, mersinbüyükşehirbelediyesi,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA