Mersin, ’Türkiye Geçilemez’ dedi

Tarih: 16 Temmuz 2021 Cuma 11:31

Mersin’de 15 Temmuz dolayısıyla düzenlenen demokrasi nöbeti ve yürüyüşüne çok sayıda kişi katıldı.

Mersin'de '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programları' kapsamında 'Demokrasi Nöbeti ve Yürüyüşü' düzenlendi. Vali Ali İhsan Su, "Vatanımız bir bütündür, parçalanamaz, bölünemez, Türkiye geçilemez" dedi.

Kent merkezindeki millet bahçesinde buluşan kent protokolü ve vatandaşlar, ellerindeki Türk bayrakları ile Cumhuriyet Meydanı'na yürüdü. Buradaki törene Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Ercan Kireçtepe, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Bedri Dursun, Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak, il protokolü üyeleri, STK temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

15 Temmuz'da destan yazıldığını belirten Vali Ali İhsan Su, "Tarihi boyunca hür yaşamış olan milletimiz, bundan sonra da ebedi olarak hür yaşayacaktır. Bağımsızlığımızdan asla taviz vermeden, vatanımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz. Her şart altında, birlik ve beraberlik içerisinde vatanımızı müdafaa etmeye, milletimizle beraber hep birlikte bayrağımıza, vatanımıza, ezanımıza sahip çıkmaya kararlıyız. Bu kararlı duruşumuz kıyamete kadar devam edecektir. Yüce milletimizin vatan aşkı, millet aşkı, bayrak aşkı, ezan aşkıyla milli irade geçilemez. Vatanımız bir bütündür, parçalanamaz, bölünemez, Türkiye geçilemez" diye konuştu.


Etiket: mersin, 15temmuz,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA