Ünlü müzisyen Yücel Uçar, 5 ülkede 5 klip çekecek

Tarih: 15 Temmuz 2021 Perşembe 12:42

Almanya’da yaşayan ünlü müzisyen Yücel Uçar, 5 şarkısının klibini Avusturya, Macaristan, Sırbistan, Bulgaristan ve Türkiye’de çekecek.

Almanya'da tekli şarkılarıyla tanınan müzisyen Yücel Uçar, 5 yeni şarkısının klibini 5 farklı ülkede çekecek. Her ülkenin tanınmış modelleriyle çalışacak olan Uçar, Türkiye'deki klibinin güzelini ise sosyal medya anketi ile belirleyecek.

Pandemi döneminde stüdyoya kapanıp yeni eserler üreten Uçar, çalışmalarının meyvesini yemek için hazırlanıyor. Seçtiği 5 şarkısının altyapı çalışmaları ve okumalarını tamamlayan Uçar, klip çekimleri için uzun soluklu bir yolculuk planladı. Çekim için gerekli tüm ekipmanları satın alan ve profesyonel bir ekip kuran Uçar, kısa süre sonra 4 araçlık bir konvoyla Almanya'dan yola çıkacak. Avusturya, Macaristan, Sırbistan ve Bulgaristan'da, ülkelerin modelleriyle klip için kamera karşısına geçecek. Uçar son durağı olan Türkiye'deki klibi için model seçimini de sosyal medya anketi ile yapacak. 

Müzik ruhunu maceracı kişiliği ile desteklediğini belirten Yücel Uçar, "Yaptığım bestelerimi hayata geçirmek ve yaptığım projelerle duyurmak istiyorum. Sadece iyi şarkı yapmak ve yorumlamak yetmiyor. Tanıtmak, dinleyiciyle buluşturmak bu işin en önemli tarafı" dedi.


Etiket: mersin, almanya, yüceluçar,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA