Başkan Özyiğit, talepleri dinledi

Tarih: 12 Temmuz 2021 Pazartesi 16:47

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Güvenevler Mahallesi’nde esnaflarla bir araya gelerek sorun ve talepleri dinledi.

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, "İlçemizde adım atmadık yer, talebini dinlemediğimiz bir hemşehrimiz bile bırakmamaya özen gösteriyoruz" dedi. 

Başkan Özyiğit, Güvenevler Mahallesi'ni ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Sorunları dinleyerek çözüm noktasında yetkilileri talimatlandıran Özyiğit, gelen talepleri de not aldı, belediyenin hayata geçirdiği projeleri anlattı.

Vatandaşlarla sohbetinde birlik ve beraberliğin önemini vurgulayan Özyiğit, "Birlikte yaşadığımız bu güzel kenti birlikte daha yaşanılabilir hale getirmek için görüş alışverişinde bulunmaya devam ediyoruz. İlçemizde adım atmadık yer, talebini dinlemediğimiz bir hemşehrimiz bile bırakmamaya özen gösteriyoruz. Herkes daha güzel bir kentte yaşamak ister ve her öneri bizim için çok kıymetli. Sorunların çözümünde karşılıklı fikir alışverişi en doğrusu" dedi.


Etiket: mersin, yenişehirbelediyesi, abdullahözyiğit,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA