Büyükşehirin kuaförlük hizmeti devam ediyor

Tarih: 12 Temmuz 2021 Pazartesi 14:07

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nce hayata geçirilen ’Mobil Kuaför’ hizmeti, bayram öncesinde devam ediyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin 'Yar Saçların Lüle Lüle' sloganıyla bugüne dek yaklaşık 3 bin kişiye ulaşan 'Mobil Kuaför' aracı, Kurban Bayramı öncesinde de hizmetini sürdürecek.

Belediye Başkanı Vahap Seçer’in öncülüğünde hizmete giren Mobil Kuaför, her yaştan Mersinli’ye hitap ediyor. Hijyen kuralları göz önünde bulundurularak hem kadın hem erkek vatandaşlara kuaför hizmeti sunuluyor. Saç kesimi, saç boyası, tıraş, cilt bakımı, el-ayak tırnak bakımının gerçekleştirildiği Mobil Kuaför aracından, 2020’nin Eylül ayından bugüne kadar 3 bine yakın vatandaş gülerek ayrıldı. Kuaför aracının Kurban Bayramı öncesinde rotası sıklaştı.

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Sosyal Hizmetler Dairesi Şube Müdürü Özlem Yaşar, "Hizmetimiz 2020’nin Eylül ayında başladı. Pandemi ve ekonomik koşullar nedeniyle vatandaşlarımızın kolayca kuaföre ulaşamaması hareket noktamızdı. Mobil Kuaförümüzle en uzak noktalarımıza ulaşıyoruz. Mersin’de talep halinde ulaşamayacağımız nokta yok. Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda köylere kadar gidip kuaför ve berber ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Bu hizmetimizle vatandaşımızın yanında oluyoruz. Bayram öncesi de yoğun bir şekilde çocuk, yaşlı, engelli, genç bütün vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya gayret gösteriyoruz" dedi.


Etiket: mersin, mersinbüyükşehirbelediyesi, mobilkuaför,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA