Başkan Bozkurt’tan Mersin’e tam not

Tarih: 20 Ekim 2024 Pazar 23:15

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü İzleme, Değerlendirme ve Kalite Standartları Daire Başkanı Maya Bozkurt, Mersin’de incelemelerde bulundu.


Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü İzleme, Değerlendirme ve Kalite Standartları Daire Başkanı Maya Bozkurt ilk olarak Gençlik ve Spor İl Müdürü Göksun Öz ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanlığı koordinasyonunda, Tarım ve Orman Bakanlığı iş birliğiyle 81 ilde eş zamanlı olarak 'Ormanlar İçin El Ele Veriyoruz' sloganıyla Emirler Mahallesi İnsu Mevkiinde bulunan Ormanlık alanda yapılan 'Orman Temizliği' etkinliğine katıldı. 
Bozkurt Orman temizliği etkinliğinin ardından yaklaşık iki ay önce yapımı tamamlanarak faaliyetlerine başlayan Toroslar Gençlik Merkezini ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi. Toroslar Gençlik Merkezini gezen Bozkurt Merkez içerisinde bulunan spor salonunda Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Programı kapsamında eğitim gören sporcularla tek tek ilgilendi. Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Türkiye'nin ilk Engelli Gençlik Merkezi olma özelliğine sahip Mersin Engelsiz Gençlik Merkezi ile Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahasında incelemeler yapan Bozkurt, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Göksun Öz’den yapılan son çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü İzleme, Değerlendirme ve Kalite Standartları Daire Başkanı Maya Bozkurt, yaptığı incelemelerin ardından Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Mersin’in gençliği ve sporuna kazandırılan yatırımların hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.


Etiket: mersin, spor,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA