Müdür Öz’den spor tesislerine inceleme

Tarih: 19 Ekim 2024 Cumartesi 12:02

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Göksun Öz, Toroslar Bocce Tesisi ve Mersinli Ahmet Spor Salonu’nda incelemelerde bulundu.

 

Toroslar Bocce Tesisi ve Mersinli Ahmet Spor Salonu’nda incelemelerde bulunan, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Göksun Öz, Toroslar Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Özdemir'den çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Öz, ilk olarak 29 Ekim 3 kasım 2024 tarihlerinde Mersin'in ev sahipliğinde yapılacak olan "Kadınlar Volo Avrupa Şampiyonası" için yapılan hazırlık çalışmalarını yerinde inceleyerek İlçe Müdürü Mehmet Özdemir'den yapılan son hazırlık çalışmaları ile ilgili bilgi aldı. 

İl Müdürü Öz, Bocce Tesisinde yaptığı inçelemelerin ardından Mersinli  Ahmet Spor Salonunda GSB Spor Okulları bünyesinde kurum antrenörleri nezaretinde ücretsiz Voleybol eğitimi alan geçlerle biraraya geldi. Antrenman yapan gençlerle tek tek ilgilenerek sohbet eden Öz, Mersinli Ahmet Spor Salonu tesis amiri Nesimi Sarı'dan tesiste yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.


Etiket: mersin, spor,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA