Otoyol Jandarması Mersin’de göreve başladı

Tarih: 15 Ekim 2024 Salı 16:28

Otoyol Jandarma Komutanlığı, Mersin İl Jandarma Komutanlığında gerçekleştirilen tören ile göreve başladı.


Mersin İl Jandarma Komutanlığında düzenlenen törene Vali Ali Hamza Pehlivan ve protokol üyeleri olmak üzere İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ercan Atasoy ile İl Jandarma Komutanlığı personeli katıldı.
Tören Mersin Vali Ali Hamza Pehlivan ile İl Jandarma Komutanı Ercan Atasoy’un günün anlam önemini belirten konuşmalarını müteakip İl Müftüsü Aydın Yığman tarafından okunan dualar eşliğinde kurban kesimi gerçekleştirildi.
Yeni teşkil edilen Otoyol Jandarma Komutanlığının kurulması ile Adana - Mersin ve Tarsus - Pozantı kesimi olmak üzere toplam 147 kilometre otoyol, Mersin Otoyol Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanına verildi.
Jandarma Otoyol Komutanlığı bu yollarda; 2 adet Otoyol Jandarma Karakol Komutanlığı, 160 personel ve 29 araç ile hizmetlerini yürütecektir.
Otoyol Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde emniyet ve asayişin sağlanması otoyollarda vatandaşların güven içerisinde seyahat edebilmelerini sağlamak için 7/24 vatandaşlara hizmet vermeye devam edecektir.


Etiket: mersin, jandarma, asayiş, operasyon,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA