Tarsus’ta sanayi esnafının ruhsat sorunu çözüldü

Tarih: 10 Temmuz 2021 Cumartesi 11:50

Tarsus Kemalpaşa Sanayi Sitesi esnafları, yapı kullanma izin belgelerini aldı.

Mersin'in Tarsus ilçesinde yer alan Kemalpaşa Sanayi Sitesi'nde 2017'den bu yana yaşanan yapı kullanma izin belgesi sorunu, Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan tarafından çözüldü. Sanayi esnfanın belgeleri düzenlenen törenle teslim edildi. 

Sanayi sitesindeki törende konuşan Başkan Bozdoğan, esnaflara hayırlı olsun dileklerini iletti. Hayata geçirilecek projelerden de söz eden Bozdoğan, "Belediyemize ait 58 dönümlük bir yerimiz var. Orta ölçekli sanayi bölgesi olsun, esnafımız kullansın istedik. Yapı kullanım izni verildikten sonra, açılışlar da 1 aya kadar bitecek. Size söz veriyorum. Muhteşem bir siteye kavuşacaksınız. Burası pırıl pırıl tertemiz olacak. Samimi olalım yaptığımız işleri kimseden gizli saklı yapmıyoruz. Siz talep ediyorsunuz, siz istiyorsunuz, biz de bunu uygulamaya geçiriyoruz. Projeler arasında iş güvenliği ve iş sağlığı ile sporcu sağlığı merkezi var. Sadece Türkiye'de değil, dünyada da tek olan bir hastane açılıyor işçilerimiz için. İş sağlığı için açılan çok ciddi bir merkez. Allah izin verirse ihaleye girdikten sonra, en kısa zamanda bitireceğiz"dedi.

Başkan Bozdoğan, konuşmasının ardından sanayi esnafına ruhsatlarını teslim etti. 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA