Jandarmadan kaçak makaron operasyonu

Tarih: 9 Ekim 2024 Çarşamba 09:52

Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri sigara kaçakçılığı ile mücadele kapsamında düzenledikleri operasyonda piyasa değeri 10 milyon lirayı bulan badrolsüz makaron ele geçirirken bir kişiyi de gözaltına aldı

Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri; sigara kaçakçılığı ile mücadele kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Çalışma kapsamında  Tarsus ilçesinde 1 kişinin elinde bulunan kaçak makaronları piyasaya süreceği bilgisini alan Jandarma ekipleri şüpheli şahsı yakalamak ve kaçak sigaralara el koymak amacıyla operasyon düzenledi.
Düzenlenen operasyonda şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Kaçak ürünlerin saklandığı depoda yapılan aramada ekipler; piyasa değeri 10.000.000 TL olan 12.000.000 adet bandrolsüz makaron ile 1000 adet sahte bandrole el koydu.
Yakalanan kaçakçı işlemleri tamamlanmak üzere Jandarma Komutanlığına götürüldü.


Etiket: mersin, jandarma, asayiş, operasyon,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA