15 Temmuz’a özel bisiklet yarışı Toroslar’da...

Tarih: 9 Temmuz 2021 Cuma 16:58

Toroslar Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ne özel ödüllü bisiklet yarışları düzenliyor.

Mersin'de Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, herkesi Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ortaklığında 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'ne özel düzenleyecekleri ödüllü bisiklet yarışına katılmaya davet etti. 

Belediyeden yapılan açıklamaya göre yarışlar, 15 Temmuz Perşembe günü saat 09.00'da Halkkent Mahallesi'ndeki 1000 Kişilik Spor Salonu ve bocce tesisi önündeki parkur alından başlayacak. Yarışlara katılmak isteyenler kayıtlarını, aynı gün saat 08.00'da bocce tesisi bisiklet odasında yaptırabilecek.

Parkur uzunluğunun, lisanslı sporcular ve halk kategorilerine göre belirlendiği müsabakaların güzergahı; Halkkent Mahallesi Hızır Reis Caddesi'nden başlayarak, 238'inci caddeden devam edecek ve Çetin Emeç Caddesi'nde son bulacak. Birincilere kask, ikincilere nabız saati ve üçüncülere kilometre saatinin verileceği ödül töreni ise yarışların ardından organizasyon günü saat 17.00'da Halkkent Mahallesi Bocce Tesisi önünde gerçekleştirilecek. Yarışlarla ilgili bilgi almak isteyenler, 0539 897 59 54 numaralı telefondan yarış direktörü ile görüşebililecek.

Herkesi yarışlara katılmaya davet eden Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, "Bundan 5 yıl önce devletimize ve milletimize karşı yapılan hain darbe girişimi, Türk Milleti'nin destansı direnişiyle etkisiz hale getirilmiştir. Demokrasinin asıl sahibinin halkın olduğu gerçeğini bir kez daha gösteren o destansı geceyi anmak ve şehitlerimizi yad etmek amacıyla 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün yıl dönümünde bisiklet yarışları düzenliyoruz" dedi. 


Etiket: mersin, toroslar, toroslarbelediyesi, atsızafşınyılmaz, 15temmuz,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA