Jasat’tan aranan 3 kişiye operasyon

Tarih: 7 Ekim 2024 Pazartesi 17:46

Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri uzun zamandır aranan ve haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahısların yakalanmasına yönelik yaptığı çalışmalar sonucunda düzenlediği operasyonlarda 3 kişi yakaladı.

Mersin İl Jandarma Komutanlığı'nın jandarman dedektifleri JASAT'ların uzun zamandır aranan ve kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahısların yakalanmasına yönelik yaptığı çalışmalar sonucunda Silifke ilçesinde 'uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama' suçlarından hakkında 14 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahsın saklandığı limon bahçesinde kıskıvrak yakaladı.
Diğer iki operasyonda ise Toroslar ilçesinde 'dolandırıcılık' suçundan hakkında 14 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs ile Erdemli ilçesinde 'uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama ile güveni kötüye kullanma' suçlarından hakkında 15 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahsı tespit eden JASAT düzenlediği operasyon ile şahısları yakaladı.
Jandarmadaki işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Etiket: mersin, jandarma, asayiş, operasyon,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA