Yenişehir’de yaz kursları başlıyor

Tarih: 9 Temmuz 2021 Cuma 16:30

Yenişehir Belediyesi tarafından organize edilen yaz kursları, 20 gün sürecek.

Mersin Yenişehir Belediyesi'nin çocuklara yönelik ücretsiz organize ettiği kültür-sanat yaz kursları için kayıtlar başladı. 12 Temmuz'da başlayacak olan eğitimler, 31 Ağustos'ta sona erecek.

Çocukların yaz tatilini eğitici ve aynı zamanda eğlendirici aktivitelerle geçirmesi için çalışmalarını sürdüren Yenişehir Belediyesi, düzenlediği yarışmalar ve turnuvalardan sonra şimdi de yaz kurslarıyla çocukların yanında oluyor. Bağlama, gitar, drama, hikâye anlatıcılığı, çocuklar için diksiyon, kukla oynatıcılığı, jimnastik, satranç, çocuk platesi, çocuk yogası ve çocuk tiyatrosu alanlarında Yenişehir Belediyesi eğitmenleri tarafından verilecek eğitimler ücretsiz olacak. Kurslarla ilgili detaylı bilgi almak ve çocukları için kayıt oluşturmak isteyen aileler 0539 576 06 60 telefon numarasını arayabilecek.

Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, pandemi tedbirleriyle verilecek eğitimler için aileleri çocukları için kayıt yapmaya davet etti.


Etiket: mersin, yenişehir, yenişehirbelediyesi, abdullahözyiğit, yazkursları,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA