Mersin’de gasp çetesine operasyon

Tarih: 2 Ekim 2024 Çarşamba 01:02

Mersin’de silah zoru ile bir kişiyi gasp ederek 2 milyon lirasını kendi hesaplarına aktaran 5 kişi jandarma tarafından yakalanarak gözaltına aldı.


Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri silah zoru ile bir kişiyi gasp eden şüphelilere yönelik operasyon düzenlendi.
Yenişehir ilçesinde bir şahsın silah zoru ile alıkonularak gasp edildiğinin ihbarı üzerine Jandarma ekipleri harekete geçti. Yapılan araştırma sonucunda; ikisi kadın üçü erkek toplam 5 kişiden oluşan bir suç örgütünün bir şahsı sohbet amacıyla restorana davet ettikleri, mağduru burada silah zoru ile araca bindirerek kırsal bir araziye götürdükleri ve yine silah zoru ile mağdurun mobil bankacılık uygulamasını kullanarak 2 milyon lirayı kendi hesaplarına aktardıkları belirlendi.
Jandarma ekipleri güvenlik kamera kayıtları ve yaptığı araştırmalar sonucunda olay şüphelisi 5 kişinin kimliklerini tespit etti. Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile operasyon düzenleyen ekipler 5 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden ikisi tutuklandı. Üçü ise tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı


Etiket: mersin, jandarma, asayiş, operasyon,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA