Mersin’de yurtların durumu değerlendirildi

Tarih: 23 Eylül 2024 Pazartesi 11:17

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan başkanlığında, yüksek öğrenim yurtları değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.


 

Mersin'de Vali Ali Hamza Pehlivan başkanlığında, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde yüksek öğrenim yurtları değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Göksun Öz ve Yurt Müdürlerinin hazır bulunduğu toplantıda konuşan Vali Pehlivan; “Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumumuza bağlı İl Gençlik ve Spor Müdürlüğümüz bünyesinde Mersin İlimizde hizmet vermekte olan 10 yurdumuz bulunmaktadır. Yurtlarımızın toplam kapasitesi 17 binin üzerindedir. İlimizde bulunan 4 üniversiteden birini kazanarak eğitim öğretim hayatına Mersinimizde devam eden toplam 60.300 üniversite öğrencimiz ailelerinin bizlere emanetidir” dedi

Vali Pehlican, öğrencilerin barınma ihtiyaçlarının karşılanması için her türlü tedbirin alındığını ifade ederek, “ Kredi Yurtlar Kurumumuza yurt başvurusu yapan bütün öğrencilerimize yurtlarımızda yer sağlanmıştır. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın destekleriyle yurtlarımız; kapasite, fiziki şartlar, donanım, güvenlik tedbirleri,sosyal imkanlar açısından ideal standartlara, ziyadesiyle uygun koşullara sahiptir. Öğrencilerimizin kendilerini evlerinde hissedeceği bir ortam sunmaktadır. Sağlanan sıcak yuva ortamının daim kılınması için başta yurt müdürlerimiz olmak üzere ilgili bütün personelimiz üzerine düşen görev ve sorumlulukları azami hassasiyetle yerine getirmeye devam edecektir. Bu vesileyle bütün personelimize çalışmalarında; geleceğimizin teminatı gençlerimize eğitim hayatlarında başarılar diliyorum.”dedi.


Etiket: mersin, vali, alihamzapehlivan,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA