JASAT’tan aranan şahıslara operasyon

Tarih: 22 Eylül 2024 Pazar 17:23

Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri; uzun zamandır aranan ve haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunanların yakalanmasına yönelik yaptığı çalışmalar sonucunda düzenlediği operasyonlarda 2 kişi yakaladı.

Mersin İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timleri uzun zamandır aranan ve kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahısların yakalanmasına yönelik yaptığı çalışmalar sonucunda Tarsus ilçesinde Kasken öldürme suçundan hakkında 22 yıl 23 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve 5 aydır aranan bir şahsı saklandığı adrese düzenlediği operasyon ile kıskıvrak yakaladı.
Diğer bir operasyonda ise Yenişehir ilçesinde dolandırıcılık suçundan hakkında 10 yıl 18 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahsın saklandığı adresi tespit eden JASAT düzenlediği operasyon ile şahsı yakaladı.
Jandarmadaki işlemleri tamamlanarak adli makamlara sevk edilen şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Etiket: mersin, jandarma, asayiş, operasyon,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA