Mersin polisi uyuşturucu tacirlerine geçit vermiyor

Tarih: 21 Eylül 2024 Cumartesi 17:01

Mersin polisi gerçekleştirdiği başarılı operasyonda gençleri zehirleyen 2 uyuşturucu tacirini yakalayarak gözaltına alırken çok sayıda silahta ele geçirdi.

 

 



Mersin’in merkez Akdeniz ilçesinde bulunan bir kişiye ait bahçe içerisinde bulunan konteynırın şüpheli kişiler tarafından kullanıldığı belirledi. Bunun  üzerine Cumhuriyet Savcılığı’ndan alınan arama kararı ile adrese düzenlenen operasyonda  D.D. ve İ.T. i yakalanarak gözaltına alındı.
Ekipler tarafından adreste yapılan aramada, Kaleşnikof AK 47 marka uzun namlulu tam otomatik silah, silaha ait 1 adet boş şarjör, şarjöre basılı vaziyette 7,62 dolu fişek, yabancı menşeli uzun namlulu otomatik silah, silaha takılı 1 adet Şarjör, iki koli ve bir çuval içerisinde yaklaşık 8.540 adet Gerica- Lyrika sentetik hap 9 preslenmiş poşet içerisinde yaklaşık 4 kilo 760 gram esrar, hassas terazi ele geçirildi.


Etiket: mersin, polis, asayiş, operasyon,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA