Başkan Boltaç: Söz verdiğimiz gibi halkın ve esnafın yanındayız

Tarih: 13 Eylül 2024 Cuma 17:32

Mersin’de Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, köylü pazarı esnafıyla sabah kahvaltısında buluşurken, söz verdikleri gibi halkın ve esnafın yanında olduklarını söyledi.

Mersin'de Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, köylü pazarı esnafıyla sabah kahvaltısında buluşarak, esnafın taleplerini dinledi ve gelecekte hayata geçirilecek projeler hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Esnafa verdiği destek sözünü yineleyen Başkan Boltaç, Tarsus'ta yapılacak turizm yatırımlarının şehrin kalkınmasına ve esnafın iş potansiyelinin artmasına katkı sağlayacağını belirtti.

Kahvaltıda konuşan Başkan Ali Boltaç, seçim öncesi verdikleri sözleri hatırlatarak, her zaman halkın ve esnafın yanında olmaya devam edeceklerini söyledi. Boltaç, "Söz verdiğimiz gibi halkımızın ve esnafımızın yanındayız. Sorunları yerinde dinleyerek çözüm üretme anlayışımızı sürdürüyoruz. Esnafımızın beklentilerini karşılamak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

KÖYLÜ PAZARI MODERNİZE EDİLECEK

Toplantıda, köylü pazarının geleceğiyle ilgili de müjde veren Boltaç, pazarın daha nezih, ferah ve modern bir yapıya kavuşturulacağını söyledi. "Köylü pazarımızı, hem esnafımızın hem de ziyaretçilerimizin rahat edeceği bir yer haline getireceğiz. Bu alan, şehrimize gelen turistlerin uğrak noktası olacak" şeklinde konuştu.

ESNAFTAN BOLTAÇ'A TEŞEKKÜR 

Toplantıya katılan köylü pazarı esnafı, Başkan Boltaç'ın ilgisi ve desteklerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi. Esnaf, Başkan'ın sorunları yerinde tespit ederek çözüm üretmesinin kendileri için büyük bir güvence olduğunu belirtti.

Tarsus Belediyesi’nin esnaf ve turizm alanında yürüttüğü projelerle şehrin ekonomik olarak gelişmesi hedefleniyor. Başkan Boltaç, esnaf ziyaretlerinin devam edeceğini ve şehrin her kesimiyle iç içe olacaklarını ifade etti.


Etiket: mersin, tarsus, aliboltaç,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA