Silifke Festivali’nde sergi açanlara teşekkür belgesi

Tarih: 7 Eylül 2024 Cumartesi 17:45

Mersin’de Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, bu yıl 51.’si kutlanmakta olan Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivali’nde sergi açan sanatçılara Sami Göksu Konağı’nda kokteyl vererek, katkılarından dolayı teşekkür belgesi takdim etti.

 

 

 

Mersin'de Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut ve beraberinde İlçe Kaymakamı Abdullah Aslaner, 51. Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivali etkinlikleri kapsamında sergi açan Nadir Köksoy Fotoğraf Sergisi, Nazan Kundak Resim Sergisi, Ahmet Tarlacı Resim Sergisi, Betül Kozan Yaşar Resim Sergisi, Hüsna Deniz Minyatür Sergisi, Yıldıray Yaşar Resim Sergisi, Serdar Güngör Resim Sergisi, Süheyla Süngü Resim Sergisi, İbrahim Günay Resim Sergisi, Hasan Uzun Resim Sergisi ve Seyhan Karaduman Resim Sergisi dolayısıyla sanatçılara katkılarından dolayı teşekkür belgesi verdi.
BAŞKAN TURGUT: SANATÇILARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ 

Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Silifke Festivali’nin dolu dolu bir programla gerçekleştiğini belirterek, “1974 yılından bu yana kültür değerlerimizi yaşatmak, canlı tutmak, bunu yurt içinden ve yurt dışından gelen insanlara tanıtmak için festivaller yapıyoruz. 1974 yılında Müzik ve Folklor Festivali olarak başlayan ve 44 yıldır başarılı bir şekilde kutladığımız festivalimizi, bu yılda en iyi şekilde kutlamanın heyecanını ve coşkusunu yaşadık. Bu coşkumuza ve sevincimize her yıl olduğu gibi bu yılda el emeği ve göz nuru eserleriyle renk katan ve bizleri yalnız bırakmayan çok değerli sanatçılarımıza gönülden teşekkür ediyorum. Silifke’de, sanatın ve sanatçının bulunduğu bu güzel kentimizde her zaman kültürel zenginliklerimizi ön planda tutmaya, sanatın ve sanatçılarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Sergi açan sanatçılarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

KAYMAKAM ASLANER, EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

51. Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivali etkinlikleri içerisinde sergi açan sanatçılara katkılarından dolayı teşekkür eden İlçe Kaymakamı Abdullah Aslaner, birbirinden güzel eserlerin Sami Göksu konağından görücüye çıktığını ifade etti. Aslaner, sergide emeği geçen ve katkı sunan herkese teşekkür etti.


Etiket: mersin, sanatkültür,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA