Simge’den Silifke’de muhteşem performans

Tarih: 6 Eylül 2024 Cuma 17:09

Mersin’de düzenlenen Silifke Müzik ve Folklor Festivali’nde sahne alan ünlü şarkıcı Simge, sevenlerine müzik ziyafeti çekti.

 

Mersin’de, bu yıl 51.’si düzenlenen Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivali’nin üçüncü gününde sahne alan ünlü şarkıcı Simge, Silifkelilere müzik ziyafeti yaşattı.

Şarkılarıyla listelerde fırtına gibi eserken konserlerinde de büyük kitlelere hitap eden Simge, Silifke ilçesinde Uluslararası Müzik ve Folklor Festivali etkinlikleri kapsamında konser verdi.

'Aşkın Olayım', 'Yakışıklı', 'Ben Bazen' gibi hit olan şarkılarının yanı sıra bu yaza damga vuran 'Önümüz Yaz' şarkısını da hayranlarıyla birlikte söyleyen Simge, coşku dolu anlar yaşattı. Sahne performansının yanı sıra giyimiyle dikkatleri üzerine çeken Simge, tarzıyla da göz kamaştırdı. 

Göksu Parkı Festival Alanı’nda ki konserde, hayranlarıyla buluşan Simge, sevilen şarkılarını geç saatlere kadar seslendirirken, konser alanını dolduran müzikseverler, gece boyunca tüm şarkılara hep birlikte eşlik etti.Hem duygusal hem de hareketli parçalarıyla her kesimden dinleyiciyi kendine hayran bırakan Simge, Silifke konserinde en sevilen şarkılarını seslendirdi.

Silifke Belediyesi olarak sanatın ve sanatçının her zaman yanlarında olduklarını belirten Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ‘Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar birçok hizmeti hayata geçirdik. Her daim halkımızın hizmetindeyiz. Sosyal Belediyecilik anlayışı ile hareket ediyoruz. Sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif etkinliklerimiz aralıksız devam edecek. 51. Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivalimizi coşkuyla kutlamaya devam ediyoruz’ dedi.

SİMGE: SİLİFKE’DE OLMAKTAN BÜYÜK MUTLULUK DUYDUM

Silifke’de konser vermekten büyük mutluluk duyduğunu belirten ünlü şarkıcı Simge, ‘51. Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivalimiz kutlu olsun. Burada ve Silifke’nin siz sıcak insanlarıyla bir araya gelmek çok güzel.Bizleri buluşturan Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Turgut’a teşekkür ediyoruz’ diye konuştu.

Sanatçı Simge’yekonser sonrası Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut tarafından plaket takdim edildi.

1 Eylül’de başlayan 51. Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivali, konserler, ses yarışmaları, dans ve halk oyunları gösterileri, sergiler gibi etkinliklerle 6 Eylül’e kadar devam edecek.


Etiket: mersin, silifke,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA