MİY’de transfer atağı sürüyor

Tarih: 5 Eylül 2024 Perşembe 13:05

TFF 2’inci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Turkısh Oıl Yeni Mersin İdman Yurdu, kadrosundaki eksik bölgelerini güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdürüyor.

TFF 2'inci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Turkısh Oıl  Yeni Mersin İdman Yurdu kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Transfer çalışmaları kapasımda, Yeni Mersin İdman Yurdu Karaman FK’da forma giyen kaleci Hayrullah Mert Akyüz ile 2 yıllık anlaşma sağlarken Gaziantepspor’da forma giyen sağ bek oyuncusu Kerem Can Meşe ile 5 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı.
Turkısh Oıl Yeni Mersin İdman Yurdu transferleri nedeni ile sosyal medyadan yaptığı açıklamada “Kulübümüz kaleci Hayrullah Mert Akyüz ve sağ bek oyuncusu Kerem Can Meşe ile anlaşmaya vardı. Her iki oyuncuya hoş geldin diyor, kırmızı lacivert formamız ile başarılar diliyoruz” ifadeleri kullanıldı.
Bu arada ligin 2'inci hafta 68 Aksarayspor ile yapacağı maçın antrenmanlarını sürdürürken maçın bilet fiyatları da açıklandı. Buna göre, Batı Kapalı, 53, Doğu Maraton 33, Misafir bileti 33 lira olarak belirlendi. Maçın biletleri passo.com.tr web sitesi üzerinden temin edileceği bildirildi.

 

 


Etiket: mersin, spor,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA