Efendioğlu, Mersin’de incelemelerde bulundu

Tarih: 4 Eylül 2024 Çarşamba 17:20

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Enes Efendioğlu Mersin’de incelemelerde bulunarak, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Göksun Öz’den çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 


Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Enes Efendioğlu, ilk olarak Tarsus ilçesinde bulunan Kitap Kafe, Deneyap Teknoloji Atölyesi ve yapımı tamamlanarak faaliyetlerine başlayan İlçe tipi Gençlik Merkezini ziyaret ederek yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Tarsus ziyaretinin ardından Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü ziyaret ederek, il müdürlüğü görevine başlayan Göksun Öz'e hayırlı olsun dileklerinde bulundu. İl Müdürlüğü hizmet ve Şube müdürleri ile toplantı gerçekleştiren Efendioğlu, "Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde gerçekleştirilen Gençlik projelerinin tanıtım ve duyurularının yapılmasına daha fazla önem verilmesi gerektiğini belirten Efendioğlu, Gençlik Merkezleri’ni Gençlerin hayallerine ulaşmalarını sağlamak adına daha cazip ve çekici hale getirmek için önemli çalışmaların sürdürüldüğünü belirterek, Mersin Merkez ve taşra da yapılan gençlik Merkezlerinde gençlere yönelik Faaliyetleri arttıracaklarını söyledi.
Genel Müdür Enes Efendioğlu daha sonra İl Müdürü Göksun Öz ile birlikte, Gençlik ve Spor Bakanlığına ait ilk ve tek Gençlik Merkezi olan Mersin Engelsiz Gençlik Merkezini ziyaret etti. Yapımı tamamlanarak özellikle özel gereksinimli çocuk ve gençlerin hizmetine sunulacak olan Merkezi gezerek yapılan çalışmalar hakkında İl Müdürü Göksun Öz'den bilgi aldı. Efendioğlu İl Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Gençlik Liderleri, Gönüllü Gençler ve  Sosyal uyum çalışanları ile toplantı yaptı. Toplantının ardından İl Müdürü Göksun Öz ve Merkez Güzel Sanatlar eğitmeni tarafından Güzel Sanatlar Atölyesinde yapılan tablo Genel Müdür Enes Efendioğlu'na hediye edildi. 
Efendioğlu Mersin merkezde yaptığı inceleme ziyaret ve toplantıların ardından sırasıyla Silifke ilçesinde bulunan ve her yıl yaklaşık 55 bin kişiyi ağırlayan Türkiye'nin en büyük Mavi Deniz kampları olma özelliğine sahip Akkum, Yıldırım Beyazıt, Maliye, Fatih Sultan Mehmet, Mehmet Akif Ersoy  ve Altuğ Verdi Gençlik Kamplarında incelemelerde bulunarak, Türkiye'nin farklı bölgelerinden gelen gençlerle biraraya geldi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Enes Eminoğlu, Mersin'de yaptığı temas, inceleme ve ziyaretlerin ardından Mersin’den ayrıldı.


Etiket: mersin, spor,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA