Sportmen başkan

Tarih: 4 Eylül 2024 Çarşamba 17:16

Mersin’de Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, güne sabahın ilk ışıklarıyla birlikte sahilde spor yaparak başlarken vatandaşlarla bir araya gelmeyi ihmal etmiyor.

Mersin'de Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, güne sabahın ilk ışıklarıyla birlikte Mezitli sahillerinde spor yaparak başladı. Yürüyüş esnasında vatandaşlarla ve sahil temizlik görevlileriyle selamlaşan Başkan Tuncer, sporun sağlıklı bir yaşam için ne denli önemli olduğuna dikkat çekti. 

Sağlıklı bir yaşamın temel taşlarından biri olarak gördüğü sporu hem vatandaşlara teşvik eden hem de örnek olmaya çalışan Başkan Tuncer, Mezitli'de spor yatırımlarını artırmaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Spor yapmanın önemine sık sık vurgu yapan Başkan Tuncer, sabah erken saatlerde gerçekleştirdiği yürüyüşleri bir alışkanlık haline getirdiğini belirtti.

Sahil yürüyüşü sonrasında kendisi gibi güne sporla başlayan vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Tuncer, kahvaltı eşliğinde çay içip sohbet etti. Sosyal medya hesaplarından paylaştığı fotoğraflarda, "Sabahın ilk ışıklarında Mezitli’mizin sahillerinde spor yapmanın keyfi bir başka... Güneşin ve denizin muazzam bir görsel şölen oluşturduğu sahilimizde sabah sporumuzu gerçekleştirdik. Hemşehrilerimizle selamlaştığımız, birlikte kahvaltı yapıp çay içtiğimiz, heyecanlı, keyifli ve yüksek tempolu bir yürüyüş oldu. Tüm vatandaşlarımızı düzenli olarak spor yapmaya davet ediyorum," ifadelerine yer verdi.

Başkan Tuncer, farklı spor dallarına olan ilgisiyle de dikkat çekerken, sağlıklı yaşam konusunda örnek olmaya devam ediyor. Vatandaşlar ise, Başkan Tuncer’in spora ilgisini örnek aldıklarını belirterek, sabah sporunu düzenli hale getirdikleri için Tuncer’e teşekkürlerini ilettiler.


Etiket: mersin, spor,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA