Tarsus Belediyesi 4 taşınmazı ihaleye çıkardı

Tarih: 4 Eylül 2024 Çarşamba 15:50

Mersin’de Tarsus Belediyesi tarafından Mithatpaşa, Fevzi Çakmak, Atatürk ve İncirlikuyu Mahallelerinde yer alan arsa niteliğindeki 4 taşınmazın satışı için incisi kez ihale düzenleniyor.

Mersin'de Tarsus Belediyesi tarafından Mithatpaşa, Fevzi Çakmak, Atatürk ve İncirlikuyu Mahallelerinde yer alan arsa niteliğindeki 4 taşınmazın satışı için ihale düzenleniyor. İhale, 11 Eylül 2024 tarihinde pazarlık usulü ile gerçekleştirilecek.

28.08.2024 tarihinde satışı yapılmak üzere ihaleye çıkarılan taşınmazların satış ihalesine istekli çıkmadığından dolayı, 11 Eylül 2024 tarihinden pazarlık usulü ile satışa çıkarılıyor. Taşınmazların pazarlık usulü ile satış ihalesi için son teklif verme tarihi 10.09.2024 günü saat 17.00’ye kadar belirlenmiştir.

İHALE BELEDİYE ENCÜMEN SALONU’NDA YAPILACAK

Tarsus Belediyesi’ne ait 4 taşınmaz, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 35/a maddesine göre Kapalı Teklif Usulü yapılarak satış şartnamesinde belirtilen nitelik ve şartlar aynen muhafaza edilmek koşuluyla ihalesi gerçekleştirilecek. İhale, Tozkoparan Zahit Mahallesi Kasım Gülek Bulvarı'ndaki Belediye Tesisleri İdari binasında bulunan Belediye Encümen Salonu’nda, Encümen huzurunda yapılacak.


Etiket: mersin, tarsus, aliboltaç,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA