Mut TSO’dan eğitime destek

Tarih: 4 Eylül 2024 Çarşamba 14:01

Mersin’in İlçesinde Ticaret ve Sanayi Odası(TSO), eğitime destek amacıyla 150 bin liralık çeki İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim etti.

 

Geçtiğimiz yıllarda da olduğu gibi bu yıl da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ’nden gönderilen eğitim yardımı, Mut Ticaret ve Sanayi Oda Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Sezer tarafından İlçe Kaymakamı İhsan Ayrancı ve  İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Dölek’e 150 ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere 150 bin liralık yardım çekini teslim edildi.
Eğitime destek vermekten  büyük mutluluk duyduklarını belirten Oda Başkanı Şahin Sezer, "Eğitim konusunda elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz" dedi. 
İlçe Kaymakamı İhsan Ayrancı'da Odanın verdiği destek için teşekkür ettiğini söyledi. Kaymakam Ayrancı, "Geleceğimiz olan çocuklarımızın eğitimi her şeyden önemli. Bu konuda katkı sağlayan tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum" diye konuştu


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA