Silifke’de asansör kontrolleri için protokol

Tarih: 3 Eylül 2024 Salı 17:41

Mersin’de Silifke Belediyesi ve Makine Mühendisleri Odası asansör kontrollerinin yapılması konusunda protokol imzaladı.

 

MMO Mersin Şube Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Oğuz, Silifke Temsilcisi Zahir Okdemir ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’u makamında ziyaret ederek, asansörlerin Yıllık Periyodik Kontrolü için protokol imzaladı.

MMO Mersin Şube Başkanı İsmail Oğuz, şube faaliyetlerinden ve çalışma programlarından bahsederek kentimiz, halkımız ve meslektaşları adına başarılı çalışmalar gerçekleştirmeyi hedeflediğini dile getirdi.  Oğuz, “Bu kapsamda belediyelerimizle karşılıklı işbirliği içerisinde kentimizdeki tüm asansörlerin kontrollerinin yapılması konusunda protokoller imzalıyoruz ve kamu yararı için en iyi ve etkin şekilde kontrolleri gerçekleştireceğimize inanıyoruz. Çalışmalarımızı ilçe temsilciliklerimizle başarılı bir şekilde sürdürmeye devam ediyoruz. Protokolümüzün hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut ise Makina Mühendisleri Odasının asansör kontrolleri konusunda uzmanlık ve özveri ile çalışmalarını gerçekleştireceğine inandığını dile getirerek, “Kentimiz, vatandaşlarımız ve belediyemiz için hayırlı olsun” diye konuştu

 


Etiket: mersin, silifke,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA