Tecrübeli isim TİY’e talip

Tarih: 3 Eylül 2024 Salı 15:34

Bölgesele Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden Tarsus İdman Yurdu’ndan kulüp Başkanı Cem Kavalcı’nın istifasının ardındanMKE Ankaragücü Kulübü’nde asbaşkanlık, iki dönem Kahramanmaraş Kulübü’nde başkanlık yapan Muhammet Günkut, görev talip oldu.

Daha önce 2008-2009 yıllarında MKE Ankaragücü Kulübü’nde asbaşkanlık, iki dönem Kahramanmaraş Kulübü’nde başkanlık yapmış ve geçen yıl Tarsus İdman Yurdu’nda görev alan İş İnsanı Muhammet Günkut kulüp başkanlığına adaylığını açıkladı. Tarsus İdman Yurdu eski yöneticisi İş İnsanı Muhammet Günkut, basın toplantısı düzenleyerek kulüp ile ilgili düşüncelerini kamuoyuna açıkladı. Otel Zorbaz’da gerçekleştirilen toplantıda konuşan Günkut, olağanüstü kongrede başkan adaylığını resmen duyurdu.

“TARSUS İDMAN YURDU’NA IŞIK OLMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK”

Kulübü düze çıkarmak için yola çıktıklarını kaydeden Günkut, “Tarsus İdman Yurdu’na ışık olmak için yola çıktık. Tam resmi olmasa da 25 milyona yakın borcumuz var. Bunları da toparlamayı göze aldık ve yola çıktık. Kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz. Yönetim kurulu üyelerimiz yerel yönetimler ve bürokratların dahli olmadan oluşturacağız. Borçlarımızı da pazarlık yaparak peyderpey ödeyeceğiz. Tarsus İdman Yurdu’nun ismi çok büyüktür ve tüm Türkiye’de bu adı biliyor” dedi. Siyasetin spora alet olması nedeniyle Tarsus İdman Yurdu’nun bu hale geldiğini ifade eden Günkut, “Bu asırlık çınarı yeniden hak ettiği yere getireceğiz” şeklinde konuştu.

“ŞAHİN KIRBIYIK MODELİ OLMAYACAK”

Transfer için bütçe konusuna da değinen Günkut, “Takımımız öncelikle kendi ayakları üzerinde duracak ve bunun için de öncelikle borçlarımızdan kurtulmamız lazım. Şampiyonluk hedefimiz ilk hedef olmayacak. Gelen desteklerle yönümüzü belirleyeceğiz. Elimizi cebimize atacağız ama bu Şahin Kırbıyık modeli olmayacak. Bu takıma mutlaka gelir getirecek birkaç tane projeyi hayata geçireceğiz. İlle de bir belediye başkanının vermesine gerek yok. Bize para verin demeyeceğiz. Onlara proje sunacağız” ifadelerini kullandı.


Etiket: mersin, spor,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA