Toroslar Belediyesi, geleceğin şampiyonlarını yetiştiriyor

Tarih: 6 Temmuz 2021 Salı 15:55

Mersin’de Toroslar Belediyesi tarafından düzenlenen yaz spor okulları açıldı.

Toroslar Belediyesi'nce 7-18 yaş aralığına yönelik 21 branşta organize edilen Yaz Spor Kursları, bin 300 sporcunun katıldığı törenle açıldı. Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, "Geleceğin sporcuları Toroslar'da yetişecek" dedi.

Güneykent Mahallesi'ndeki Anafartalar Spor Kompleksi'ndeki törende; yüzme, basketbol, bocce, cimnastik, çim hokeyi, doğa sporları, futbol, geleneksel türk okçuluğu, genel cimnastik, güreş, halk oyunları, hentbol, izcilik, judo, modern okçuluk, motor sporları, özel sporcular, paten, rugby, tenis ve voleybolu tanıtan stantlar kuruldu. Belediye Başkanı Yılmaz, AK Parti Toroslar İlçe Başkanı Bekir Topçu, MHP Toroslar İlçe Başkan Yardımcısı Nazmi Kunt, il ve ilçe teşkilat yöneticileri ve belediye meclis üyelerinin katıldığı törende, bin 300 sporcu ile aileleri de yer aldı. 

Konuşmasında sporculara seslenen Belediye Başkanı Yılmaz, "Sizlerdeki enerji, coşku ve heyecan bize de geçiyor. Sizlerle gurur duyuyoruz. Bir tek çocuğumuzun hayatını değiştirebilirsek, kötü alışkanlıklardan uzak tutabilirsek ve yeteneklerini keşfedip yeni bir spora yönlendirebilirsek ne mutlu bize" dedi. 

"YENİ ŞAMPİYONLAR ÇIKACAK"
Kurslarda ve altyapılardaki sporcuları ülke sporuna kazandırmayı hedeflediklerini anlatan Yılmaz, "Spor kurslarımızla amacımız, öncelikle çocuklarımıza sporu sevdirmek, sporcu kimliği vermek ve seçtikleri spor dalında daha da ilerlemelerini sağlamak. Geçtiğimiz yıllarda spor kurslarımızda yetişen sporcularımız, katıldıkları şampiyonlarda belediyemizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil ettiler. İnanıyorum ki bu yıl da spor kurslarımızın farklı branşlarından yeni şampiyonlar çıkacak. Geleceğin şampiyonları Toroslar'da yetişecek" diye konuştu. 


Etiket: mersin, toroslar, toroslarbelediyesi, atsızafşınyılmaz, toroslaryazsporokulları,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA