Havalı Ateşli Silahlar Zafer Kupası devam ediyor

Tarih: 2 Eylül 2024 Pazartesi 01:18

Mersin Yusuf Dikeç ve Şevval İlayda Tarhan Olimpik Atıcılık Kompleksinde yapılan Havalı ve Ateşli Silahlar Gençler ve Yıldızlar Zafer Kupası devam ediyor.

 

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu 2024 faaliyet programında yer alan ve 26 Ağustos - 1 Eylül tarihleri arasında Türkiye geneli 455 sporcunun katılımıyla düzenlenen "Havalı ve Ateşli Silahlar Gençler ve Yıldızlar Zafer Kupası" Mersin'in ev sahipliğinde devam ediyor.
Paris 2024 Olimpiyat Oyunlarında Olimpiyat ikinciliği elde ederek tarih yazan Mersin'in gururu Yusuf Dikeç ve Şevval İlayda Tarhan'ın isimlerinin verildiği Olimpik Atıcılık Kompleksinde bugün yapılan Yarışlar sonunda dereceye giren sporculara ödülleri Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Gürsel Tekin,  Erdemli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ferhat Keskin, Milli Gururlarımız Yusuf Dikeç, Şevval İlayda Tarhan, Federasyon Mersin İl Temsilcisi Ferhat Geçim ve Tesis Amiri Onur Ersoy tarafından verildi.


Etiket: mersin, spor,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA