Dünyanın en büyük Türk Bayrağı’nda görsel şölen

Tarih: 31 Ağustos 2024 Cumartesi 17:34

Mersin Mut ilçesinde, 5 futbol sahası büyüklüğünde 22 dönümlük araziye 25 kadın boya ustası tarafından işlenen Türk bayrağı için, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeni ile havai fişek gösterisi düzenlenirken, renkli görüntüler yaşandı…

 

Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi Mut ilçesinde de, 30 Ağustos Zafer Bayramı renkli görüntülerle kutlandı. Gece geç saatlere kadar süren kutlamalar kapsamında kortej yürüyüşü düzenlendi. Yürüyüşün ardından Mut ilçesi eteklerine 30 bin litre kırmızı ve 2 bin litre beyaz boya ile zemine işlenmiş 21 bin 600 metrekarelik dev Türk bayrağı etrafından 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeni ile havai fişek gösterisi gerçekleştirildi… 

Gösteriyi izleyen vatandaşlar, rengârenk olan gökyüzünü ve dünyanın en büyük Türk Bayrağı’nın video ve fotoğraflarını cep telefonları ile çekerek anı ölümsüzleştirdi.  


Etiket: mersin, mut,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA