Hüseyin Turan Zafer Konseri’nde coşturdu

Tarih: 31 Ağustos 2024 Cumartesi 14:13

Mersin’in Silifke ilçesinde, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliklerdi kapsamında belediye ev sahipliğinde düzenlenen Zafer Konseri’nde sahne alan ünlü Türkücü Hüseyin Turan dinleyenleri coşturdu.

 

Mersin’de Büyük Taarruz'un 102. Yıl dönümü olan 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeni ile Silifke Belediyesi tarafından düzenlenen Zafer Bayramı konserinde, Türk Halk Müziği'nin sevilen isimlerinden ünlü Türkücü Hüseyin Turan sahne aldı.

Silifke Belediyesi tarafından Gökbelen Yaylası’ında düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında halk müziğinin sevilen isimlerinden Hüseyin Turan sahne alarak, şarkı ve türküleriyle sevenlerine unutulmaz bir konser verdi.

Gökbelen Mahallesi’nde saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunarak başlanan etkinlikte, Belediye Halk Oyunları ekibi de müthiş bir gösteri sundu.

Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği konserde Hüseyin Turan sevilen şarkılarını seslendirirken, vatandaşlar da ellerinde Türk bayraklarıyla eşlik ederek, Zafer Bayramını coşku ile kutladılar.

BAŞKAN TURGUT: 30 AĞUSTOS TÜRK MİLLETİ İÇİN ZAFERLER AYIDIR

Bu toprakları vatan yapan kahramanları rahmet ve minnetle andıklarını dile getiren Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Ağustos ayı Türk milleti için zaferler ayıdır. Altın sayfalarımız ağustos ayında yazılmıştır. Anafartalar Zaferi, Büyük Taarruz, Başkomutanlık Meydan Muharebesi ve Zafer Bayramı, bu toprakların bizlere ebedi vatan yapıldığı bayramlardır. 30 Ağustos 1922'de Dumlupınar'da Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz ‘un 102. Yıl dönümü nedeni ile belediyemiz tarafından düzenlenen Zafer Bayramı Konseri büyük bir ilgi gördü. Topluma ve sanata olan duyarlılığıyla örnek gösterilebilecek ünlü sanatçımız Hüseyin Turan’ı burada ağırlamaktan çok mutluyuz. Bu duygularla başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyoruz" dedi.

HÜSEYİN TURAN, TÜRKÜLERLE COŞTURDU

Gökbelen Yayla Meydanı’nda konser veren Türk Halk Müziği Sanatçısı Hüseyin Turan sevenlerini gecenin geç saatlerine kadar coşturdu. Birbirinden güzel eserleri seslendiren sanatçıya dinleyicilerde konserin sonuna kadar eşlik etti. Ünlü sanatçı Turan, ‘Sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum. Beni sizlerle buluşturan Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Turgut’a teşekkür ediyorum’ dedi.
Gecenin sonunda Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, sanatçı Hüseyin Turan’a plaket ve çiçek takdim etti.

 


Etiket: mersin, silifke,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA