Silifke’de zafere kulaç atıldı

Tarih: 31 Ağustos 2024 Cumartesi 13:58

Mersin’de Silifke Belediyesi tarafından, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıldönümü dolayısıyla yüzme yarışı düzenlendi.

 

Mersin’de spor müsabakalarından konserlere kadar düzenlediği birçok etkinlik ile 30 Ağustos’u doya doya kutlayacak olan Silifke Belediyesi’nin, bu anlamlı günün anısına düzenlediği yüzme yarışında, her yaş kategorisinde yüzücüler başarı için kulaç attı.

Naim Süleymanoğlu Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda düzenlenen yarışma, 6-7 yaş, 8-9 yaş, 10-12 yaş, 13-15 yaş, 16-18 yaş ve 18+ yaş kategorilerinde gerçekleştirildi. Dereceye giren sporculara ödülleri düzenlenen törenle verildi.

BAŞKAN TURGUT: YARIŞMACILARIMIZI TEBRİK EDİYORUZ

Bu toprakları vatan yapan kahramanları rahmet ve minnetle andıklarını dile getiren Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, "Ağustos ayı Türk milleti için zaferler ayıdır. Altın sayfalarımız ağustos ayında yazılmıştır. Anafartalar Zaferi, Büyük Taarruz, Başkomutanlık Meydan Muharebesi ve Zafer Bayramı, bu toprakların bizlere ebedi vatan yapıldığı bayramlardır. Aziz kahramanlarımızı başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere rahmet ve minnetle anıyoruz. Yüzme Yarışında zaferi düşünerek kulaç atan her bir sporcumuzutebrik ediyor, başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.


Etiket: mersin, spor,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 

 

Mersin Post | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Post basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA