Türkiye’nin ilk Model Fabrikası’na ilgi





Tarih: 29 Nisan 2024 Pazartesi 12:21

Mersin- Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Türkiye’nin ilk Model Fabrikası, yenilikçi teknolojiler, ürünlerin geliştirilmesi ve ticarileştirilmesini sürdürürken farklı illerden gelen ziyaretçi heyetlerini de ağırlıyor.

 

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, , Kocaeli Valisi Seddar Yavuz beraberindeki heyet ile birlikte, Mersin- Tarsus OSB’de faaliyet gösteren Model Fabrika ve Yenilik Merkezini ziyaret etti. Ziyarette; Kocaeli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Mersin- Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli, Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Âdem Ceylan, Kandıra Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Başol, İstanbul Mermerciler Karma Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu 2. Başkanı Haluk Sekban ve Mersin- Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu üyeleri de hazır bulundu.
Vali Pehlivan ve Vali Yavuz, beraberindeki heyet ile birlikte Model Fabrika ve Yenilik Merkezi içerisinde incelemelerde bulundu, Yenilik Merkezi Direktör Yardımcısı Bahittin Aslan’dan yürütülmekte olan çalışmalar  hakkında bilgiler aldı.
Yerel öncü bir merkez olan Model Fabrika ve Yenilik Merkezinde üretim aşamasındaki çalışmaları yerinde inceleyen Vali Pehlivan ve Vali Yavuz, çalışanlarla bir süre sohbet etti, çalışmalarında kolaylıklar diledi.


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)



 



ANASAYFA
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM

mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.


URA MEDYA