Otobanda sıkı denetim





Tarih: 29 Nisan 2024 Pazartesi 11:44

Mersin-Adana otobanında kimliği belirsiz kişiler tarafından sürücülere yumurtalı saldırı yapılarak araçlarının gasp edildiği iddiasının ortaya atılmasının ardından polis, 7/24 esasına göre denetimlere başladı.

 


Çeşitli sosyal medya hesapları üzerinden yapılan paylaşımlarda kimliği belirsiz kişilerin araç sürücülerine zor anlar yaşattığı iddia edildi. Bunun üzerine Mersin Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçerek konu ile ilgili olarak araştırma yaptı. Araştırma nedeni ile Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi:
"Konu ile ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri olarak yapılan araştırmalarda; paylaşılan fotoğraf ve videolardaki camlı üst geçitin otoban üzeri Adana girişi olduğu, şahısların Tarsus-Adana arası otoban üzerine çıkarak eylemi gerçekleştirdikleri, ayrıca İlimiz genelinde son bir yıldır herhangi bir müracaatın olmadığı anlaşılmıştır.  80 kilometrelik Mersin -Adana  otoban yolunda sık sık dron destekli Asayiş uygulama ve denetlemeleri yapılmakta olup, denetimlerimiz 24 saat esasına göre devam etmektedir" denildi.

 


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)



 



ANASAYFA
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM

mersinpost.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.


URA MEDYA